Popularna stranica s komadima za dom ima sniženje do 70%. Izdvojili smo favorite

Foto: kavehome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAVE HOME osnovao je Francesc Julià 2013. godine, a njegova karijera u kategoriji namještaja počela je još 1983. Počeo je kao tokar, a sada je njegova tvrtka za dizajn, proizvodnju i distribuciju namještaja prisutna u više od 80 zemalja. 

Kave Home mnogima je omiljena destinacija kada traže komade namještaja ili dekoracije za interijere, a u ponudi imaju širok asortiman, od blagovaonskih stolica i stolova, preko naslonjača, kauča, rasvjete, do vanjskog namještaja i komada za kućne ljubimce. 

Trenutno na njihovoj stranici traje ljetno sniženje, a snizili su cijene odabranim komadima namještaja, tekstila i dekoracija i do 70%. Pregledali smo kompletnu ponudu na ovom sniženju i izdvojili naše favorite za koje smatramo da ih se isplati kupiti. 

Namještaj, tepisi i rasvjeta za unutarnji prostor

Odlična nam je ova komoda izrađena od obrađenog drva s pločom od hrastova furnira. Ima vrata s mehanizmom za otvaranje pritiskom i podesive noge. Dimenzije su joj 60 x 126 cm, a cijena joj je snižena za 40%.

Cutt komoda, cijena na sniženju je 429.60 eura (3236.82 kn)

Ovaj tepih, dimenzija 150 x 200 cm, krase bež dijamanti, dok je on većinski bijele boje. Uz njega interijeru ćete podariti dašak topline. U potpunosti je izrađen od pamuka, a cijena mu je snižena za 50%.

Terezinha tepih, cijena na sniženju je 50 eura (376.73 kn)

I ovaj tepih nam se svidio, lijepo će se uklopiti u spavaću sobu ili onu dječju. Meri je tepih izrađen od 100% pamuka, savršen za dodavanje osjećaja mekoće u interijeru. Dimenzije su mu 140 x 200 cm, a cijena mu je snižena za 50%.

Meri tepih, cijena na sniženju je 45 eura (339.05 kn)

Metalna crna zidna polica idealna je za minimalističke interijere. Krasi je geometrijski dizajn, a uz nju dolaze kuke za jednostavno vješanje s prikladnim pričvršćivačima za zid. Na nju možete pohraniti knjige ili dekoracije. Cijena joj je snižena za 50%.

Veneranda metalna polica, cijena na sniženju je 26.25 eura (197.78 kn)

Još jedna komoda, ali niska, za TV, svidjela nam se. Radi se o ovoj crne boje izrađenoj od jasenovog drveta s jasenovim furnirom. Ima jedna vrata od jasena i jedna klizna vrata od metalne mreže. Noge su od metala sa zlatnim detaljima. Cijena joj je snižena za 50%.

Milian TV komoda, cijena na sniženju je 388 eura (2923.38 kn)

Za oko nam je zapela i ova metalna stropna svjetiljka s crno obojenom završnom obradom i detaljima u boji zlata. Idealna je za iznad blagovaonskog stola ili kuhinjskog otoka. Cijena joj je snižena za 50%.

Anatolia stropna svjetiljka, cijena na sniženju je 76 eura (572.62 kn)

Namještaj i rasvjeta za vanjski prostor

Ovaj dvosjed može se koristiti u interijerima unutra ili na vanjskim natkrivenim prostorima. Dolazi u dvije boje - tamnozelenoj i bež. Mi dajemo malu prednost zelenoj boji. Cijena mu je snižena za 40%.

Cailin dvosjed, cijena na sniženju je 332.40 eura (2504.47 kn)

Blagovaonska stolica pogodna za vanjske prostore izrađena je od plastike koja se može reciklirati i s tretmanom otpornim na UV zrake. Lako se skladišti, naime stolice se mogu slagati jedna na drugu. Dolaze u crnoj, žutoj i bež boji, a cijena im je snižena za 40%.

Nariet stolica, cijena na sniženju je 53.99 eura (406.78 kn)

Set koji se sastoji od vrtnog stola i dvije sklopive stolice izrađen je od punog bagrema. Ovaj set pogodan je za vanjsku upotrebu i idealan za male prostore. Cijena mu je snižena za 50%.

Elisia set, cijena na sniženju je 110.50 eura (832.56 kn)

Ova vanjska lampa nam je odlična. Krase je minimalistički izgled i bijela boja pa će se lako uklopiti u sve prostore. Ima LED svjetlo hladnih tonova i različitih boja, a mogu se podesiti različiti intenziteti svjetla i boje ručno ili putem priloženog daljinskog. Uz nju dolaze baterija i kabel za punjenje, a cijena joj je snižena za 50%.

Amaray stolna lampa, cijena na sniženju je 47.75 eura (359.77 kn)

Ostali manji komadi

Za oko su nam zapeli i drugi manji komadi, poput pamučne jastučnice sa žutim limunima kojoj je cijena snižena za 70%, zatim zdjelice od plavog porculana kojoj je cijena snižena za 60% (minimalno set od 2 kom.) i duboki tanjur od smeđe keramike kojem je cijena isto snižena za 60%, a kupuje se u setovima (minimalno je 6 kom.).

Etel jastučnica, cijena na sniženju je 3 eura (22.61 kn)
Pontis zdjelica, cijena na sniženju je 10.20 eura (76.85 kn)
Rin duboki tanjur, cijena na sniženju je 4.40 eura (33.16 kn)

Kompletnu ponudu na ovom sniženju možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.