"Prekrasna žena, sjajan stil": Oduševila TikTok svojim modnim izdanjem

Screenshot/Foto: TikTok/darkpark.it/therow.com/bottegaveneta.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIM koji stoji iza talijanskog TikTok profila LuxGallery često na ulicama zaustavlja prolaznike i ispituje ih o njihovim modnim kombinacijama. Veliku pozornost privukao je njihov posljednji video, zahvaljujući simpatičnoj smeđokosoj dami i njezinom odličnom outfitu.

"Na kišovit dan susreli smo zraku sunca! Osnivačica Dark Parka nam je predstavila svoj oversized outfit, nekonvencionalan i iznimno šik", napisali su u opisu videa koji je pregledan preko 70 tisuća puta.

"Fantastična"

@luxgallery.it In una giornata piovosa abbiamo incontraro un raggio di sole ! La fondatrice di Dark Park ci presenta un outfit oversize, non convenzionale e dal tocco super chic 🤎 #milano #fitcheck #ootd #fashion #lookaround ♬ suono originale - luxgallery.it

Mnogi su komentirali da je Inna Gerchikov, osnivačica Dark Parka, savršeno odjevena. "Tako je savršena", "Fantastična je prva žena u videu", "Tako je elegantna", "Predivna žena", "Prekrasna žena, sjajan stil", "Prelijepa", "Izgleda kao Christy Turlington", bili su neki od komentara ispod videa. 

Modna kombinacija koja je oduševila mnoge sastojala se od komada njezina brenda - sivih hlača i košulje. Dodala je da je tamnoplavu jaknu brenda Carhartt posudila od partnera, a izgled je upotpunila luksuznim dodacima - torbom Margaux brenda Row i cipelama Bottega Veneta.

U nastavku možete vidjeti komade koje je nosila. 

Košulja (660 eura), Hlače (695 eura), Dark Park
The Row Margaux torba 17, 6930 eura 
Bottega Veneta Atomic čizme, 990 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.