Mnogi su oduševljeni čistačem poda iz Pepca. Što ga čini posebnim?

Screenshot/Foto: TikTok/pepco.hr/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK je preplavljen videima u kojima brojni korisnici koriste ovaj čistač poda iz Pepca. Iako ovakvi čistači nisu novost i dostupni su u raznim trgovinama, ovaj iz Pepcove ponude ističe se povoljnom cijenom od 12 eura. Upravo zbog odlične vrijednosti za novac izgleda da su se mnogi odlučili na kupnju ovog modela.

Ističe se praktičnom kantom s ocjeđivačem, koja zbog svojih malih dimenzija olakšava skladištenje i korištenje. Također, čistač se može u potpunosti rastaviti, što dodatno olakšava pohranu.

Jedan odjeljak je za prljavu vodu, a drugi za čistu

Jedan odjeljak kante služi za prljavu vodu u koju se ocijedi čistač prilikom čišćenja, dok se u drugi stavlja čista voda, što čini proces čišćenja praktičnijim. Osim toga, čistač ima dugu teleskopsku dršku koja se može prilagoditi po visini, što dodatno olakšava korištenje.

Čistač je u kratkom roku postao viralni hit, a pojedini videi na TikToku broje milijunske preglede. Tiktokerica Helen pokazala je kako čisti s njim podove svog doma u videu koji je pregledan pet milijuna puta.  

@helen_metelskaya #pepco #pepcopolska #helen_metelskaya #pepcohungary #pepcoromania #novinkypepco #pepcohaul #щокупитивпепко #pepcospain #pepcoslovakia #pepcoslovenija #pepcohome #pepcoforhome #testpepco #pepcotest ♬ Lone Digger - Caravan Palace

Još su neki tiktokeri pokazali kako ga koriste, naglašavajući da su vrlo zadovoljni njime. 

@kittina_99 Pepco felmosó ✨ Nekem eddig nagyon bejön!✔️ #pepcohaul #pepcohungary #pepco #pepcotest #foryou #foryoupagee ♬ original sound - liamreno

Ako vam Pepco nije u blizini, čistač se može naručiti i online iz drugih trgovina

Kao što smo već spomenuli, ovaj set, koji se sastoji od čistača poda i kante, u Pepcu košta 12 eura, a možete ga pogledati ovdje. Ako nemate Pepco u blizini, a sviđa vam se ovakav čistač poda, možete pronaći sličan i online, na Amazonu ili Temuu.

Komplet: ravni brisač poda i kanta s ocjeđivačem, Pepco, 12 eura
Čistač poda s kantom, Temu, cijena na sniženju je 13.72 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.