Domaći brend lansirao božićne šalice. Ljudi pišu: "Svake me godine oduševe"

Foto: Instagram/chiacupsstudio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOLEKCIJA božićnih šalica domaćeg brenda ChiaCups svake je godine jedna od najviše iščekivanih, a mnoge je razveselila vijest da je upravo stigla na webshop. Riječ je o ograničenoj seriji koja sadrži 12 različitih šalica, a sve su ukrašene božićnim motivima.

Brend je svoje pratitelje na Instagramu obavijestio o novoj kolekciji i poručio im da ne čekaju predugo s kupnjom, jer kad se šalice rasprodaju, više ih neće biti na zalihi. 

"Svake me godine oduševe"

"Svake godine me oduševe", "Upravo sam naručila svoju", "Prekrasne. Samim pogledom na njih osjetim božićnu atmosferu", "Savršene", "Kako su lijepe", samo su neki od komentara na ovogodišnju božićnu kolekciju šalica ChiaCups Studija. 

Kao što smo već spomenuli, šalice su ukrašene božićnim motivima poput grančica, crvenih mašnica, božićnih vijenaca i slično, uz prepoznatljive točkice. Cijene šalica kreću se od 34 eura pa naviše. U nastavku smo izdvojili tri favorita, a cijelu kolekciju možete pogledati ovdje

Šalica ChiaCups Studio, od 34 eura
Šalica ChiaCups Studio, od 34 eura
Šalica ChiaCups Studio, od 34 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.