Sjećate li se ovog trenda? Vratio se

Screenshot/Foto: TikTok/zalando.hr/hm.com/calzedonia.com/shoebedo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ jedna estetika izvučena je iz naftalina. Ovaj put je riječ o estetici Tumblr djevojke iz 2014., a trend je poznat kao Tumblrcore. Iako bi se moglo reći da nostalgija za Tumblr estetikom nikad nije posve nestala, sad je na svojem vrhuncu, a društvene mreže prepune su kombinacija koje oslikavaju to ne tako davno vrijeme.

"Nedostaje mi ova era"

Da Tumblr nikad nije u potpunosti zaboravljen, pokazuju trendovi nadahnuti njime, poput e-girl izgleda. Uske traperice, vintage odjeća, veliki kardigani, kratke hlače kombinirane s tankim, često i poderanim, najlonkama, chokeri, Dr. Marten's i Creepers cipele tek su neki od komada koji su vladali Tumblrom, a sad se vraćaju na velika vrata i hit su na TikToku.

@unacceptabletay an iconic era #fyp #softgrunge #tumblraesthetic ♬ original sound - Anthony Wolf Crossley

Odjevne kombinacije nerijetko su bile nadahnute i glazbenicima poput Lane Del Rey, Lorde, Sky Ferreirom i Arctic Monkeysima.

@emmuhyuh healing my inner me who wanted to dress like this SO BAD but was too young #tumblr #tumblraesthetic #2014tumblraesthetic #2014tumblr #outfit #outfitidea #outfitinspo #fashion #clothes #pinterest #tumblr2014 #tumblrgirl #flannel #drmartens #docs #piercetheveil #ptv #styling #tumblrstyle ♬ tumblr 2014 soft grunge - tay
@makabird Had to pull out the american apparel jellies for biblical accuracy #outfit #2014tumblr #softgrunge ♬ tumblr 2014 soft grunge - tay

"Znali smo što radimo jer ovo je super", "Očajnički sam željela izgledati ovako", "Sad si konačno mogu priuštiti ovakvu odjeću", "Koja nostalgija", "Još uvijek se ovako oblačim", "Neironično se vraćam ovome", "Nedostaje mi ova era", neki su od komentara na objave.

Ako je i vama Tumblr estetika nostalgična, pronašli smo komade uz koje ćete je u tren oka uvesti u svoj ormar.

Next Blondie majica, Zalando, cijena je 33 eura
Džemper, H&M, cijena na sniženju je 16,99 eura
Kratke traper-hlače, H&M, cijena je 25.99 eura
Hulahopke s efektom longuette, Calzedonia, cijena je 10.60 eura
Dr. Marten's Jadon, ShoeBeDo, cijena je 229 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.