Super crne Nike tenisice trebale bi biti dostupne do kraja godine

Foto: nike.com (na fotkama nije proizvod o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE otprilike dva mjeseca Nike je održao drugi godišnji SNKRS Showcase, predstavljajući brojna nadolazeće izdanja. Najava koja se posebno istaknula u kolekciji Icons, koja uključuje tenisice poput ACG Goadome i Dunk Low, bila je otkrivanje boje Vanta Black modela Air Force 1 Low.

Dimenziju tenisicama davat će potplati

Nazvan po Vantablacku, super-crnom premazu koji je prvi put predstavljen 2014. godine, ovaj legendarni model dobiva svoj najtamniji izgled do sada. Ovaj model ima gornji dio izrađen od antilopa i nubuka koji je potpuno lišen bilo kakve boje.

>> Crnje od crnog: Nike je predstavio upravo takve Air Force 1 tenisice

Standardni brendirani elementi dolaze u tonovima crne boje, uključujući poznati Swoosh, oznake Nike Air na jeziku i peti. Na potplatu se nalazi svjetlija nijansa crne boje kako bi se zaokružio novi izgled.

Nike još uvijek nije specificirao kad će model Vanta Black biti dostupan, no očekuje se da će na policama odabranih trgovina i putem službene stranice biti dostupne do kraja godine po cijeni od 135 američkih dolara, odnosno oko 121.35 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.