"Svaki klinac iz 90-ih plače od sreće": Stiže novi PS5 inspiriran PS1

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SONY ove godine slavi 30. godišnjicu PlayStation brenda te obilježava tu prigodu posebnom serijom ograničenog izdanja konzola i dodataka. U toj kolekciji nalaze se digitalne verzije PlayStationa 5, novi PlayStation 5 Pro, DualSense i DualSense Edge kontroleri te PlayStation Portal.

Svi uređaji dolaze u sivoj boji, koja podsjeća na originalni PlayStation iz 1994. godine, s vanjskim svjetlijim sivim pločama i tamnijom unutrašnjošću te originalnim PlayStation logom u četiri boje.

Oba modela PS5, digitalni i Pro, dolaze s odgovarajućim sivim dodacima. DualSense kontroler prati istu shemu boja, s PlayStation logom i teksturiranim uzorkom obljetnice, a dolazi i s posebnim USB-C kabelom u retro stilu. Konzole se isporučuju s dodatnim ukrasima poput PlayStation ikona, naljepnica i spajalica.

Konzole dolaze u paketima, a PS5 Pro paket uključuje konzolu, dva kontrolera, stanicu za punjenje i dodatke. Bit će proizvedeno samo 12.300 uređaja, svaka s jedinstvenim brojem. PS5 digitalna verzija dolazi s jednim kontrolerom i pripadajućim dodacima.

Ograničeno izdanje bit će dostupno za prednarudžbu od 26. rujna

Fanovi su skroz oduševljeni ovom najavom, a ispod njihove objave na Instagramu se samo nižu pozitivni komentari. "Gospodo, imali ste moju znatiželju, ali sada imate moju pažnju", "Svaki klinac iz 90-ih plače od sreće", "U redu, sviđa mi se ovo, priznajem", "Prekrasno, zaplakat ću", "Ovo se čekalo", samo su neki od komentara.

Ograničeno izdanje bit će dostupno za prednarudžbu od 26. rujna na službenoj PlayStation stranici i kod drugih ovlaštenih trgovaca, a u prodaji će se naći od 21. studenog. Cijena još nije objavljena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.