Nova senzacija na TikToku košta 130 eura i dolazi iz Zara Homea

Foto/Screenshot: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TKO bi pomislio da će obična kuhinjska kanta za otpad postati predmet želje mnogih korisnika društvenih mreža? No, upravo to se dogodilo s najnovijim dodatkom iz Zara Home kolekcije. 

@andreaalm7 home details ✨@Zara Home Official #zarahome #details #decoracion #home #haul #interiordesign ♬ original sound - hairbyharleyy

Ova kanta za otpad dolazi s dva unutarnja pretinca koja se lako mogu izvaditi i oprati, što je čini izuzetno praktičnom za svakodnevno održavanje. Međutim, ono što je stvarno privuklo pažnju jest njen prekrasan dizajn koji se savršeno uklapa u moderne kuhinjske interijere.

Lakirana metalna kuhinjska kanta za otpad s pedalom, 129 eura

Mnogima je cijena previsoka

Cijena od 129 eura možda zvuči visoko za kantu za otpad, ali to nije spriječilo mnoge da je požele imati u svom domu. Komentari na TikToku variraju od oduševljenja do iznenađenja cijenom. Mnogi korisnici ističu da je kanta "prekrasna i da je žele", ali istovremeno napominju da je cijena "previsoka".

@charliebbrg Suite à ma rupture, je refais TOUT mon appartement ! Il a repris sa poubelle toute moche, je me suis offerte une poubelle canon @Zara Home Official ✨ Réf : 1250/762 #haulzarahome #zarahome #zarahomedecor #zarahomehaul #zarahomefinds #newdecor #newdecoration #newhome #nouveaudepart ♬ WANNABE X SATISFACTION BY ALTÉGO - ALTÉGO
@ludivinebuisson2 La poubelle parfaite from @Zara Home Official 🤍🤎#zarahome #homedeco #decoration #homedecoration #earthytones ♬ TEXAS HOLD 'EM - Beyoncé

Prošle godine predstavili su sličnu kolekciju

Ovo nije prvi put da Zara Home osvaja TikTok svojom linijom kanti za otpad. Prošle godine predstavili su slične kante u različitim veličinama koje su također privukle pažnju. Te kante iz prošlogodišnje kolekcije još uvijek su dostupne i dolaze po nižoj cijeni.

Mala kuhinjska kanta za otpad s otvorom s papučicom i zapremninom od 20 litara, 59.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.