Louis Vuitton lansirao novu verziju svoje kultne torbe. Žene oduševljene: "Prekrasna"

Foto: louisvuitton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LOUIS VUITTON je predstavio novu verziju svoje kultne torbe Neverfull pod nazivom Neverfull Inside Out. Ova reinterpretacija klasične torbe sada je reverzibilna, što znači da se može nositi s obje strane, pružajući tako dva različita izgleda. Torba je puštena u prodaju 20. rujna, a zaštitno lice kampanje je glumica Sophie Turner.

Prema brendu, Neverfull Inside Out prilagođava se potrebama i željama svoje vlasnice,  što je čini savršenom za žene u pokretu. Torba dolazi u tri veličine: najmanjoj (BB), srednjoj (MM) i najvećoj (GM), koja je sezonska opcija.

Neverfull Inside Out MM

LV Neverfull Inside Out MM Tan

Neverfull Inside Out MM dostupna je u dvije verzije: klasičnoj i Bandoulière, a razlike između njih nisu samo u materijalima i bojama već i u funkcionalnosti. Veličina i osnovni dizajn ostaju isti u obje verzije.

Klasična Neverfull Inside Out MM s jedne strane ima prepoznatljivo Monogram platno, a s druge strane je izrađena od zrnate kože, što omogućuje dvije različite varijante izgleda. Ova verzija fokusira se na reverzibilnost, pružajući jednostavan i elegantan stil.

Neverfull Bandoulière Inside Out MM također koristi Monogram platno, ali unutrašnjost je izrađena od tekstila u jarkim bojama. Glavna prednost ove verzije je uklonjivi remen, koji omogućuje nošenje torbe preko ramena ili kao crossbody, čime pruža veću fleksibilnost prilikom nošenja.

Obje verzije dolaze s uklonjivom torbicom koja se može koristiti samostalno ili pričvrstiti kao vanjski džep. Uz to, torba ima bočne kukice koje omogućuju zatezanje gornjih rubova, čime poprima trapezoidni oblik, dok zadržava ležeran i opušten stil karakterističan za hobo torbe.

LV Neverfull Inside Out MM Tan
LV Neverfull Inside Out MM Black

Što se tiče boja, klasična verzija dolazi u crnoj i smeđoj kombinaciji s Monogram platnom, dok Bandoulière verzija ima Monogram platno s unutarnjom tekstilnom podstavom u bojama poput žute, crvene i intenzivno ružičaste.

Cijena Neverfull Inside Out MM torbe je 2500 eura za klasičnu verziju te 1800 eura za Bandoulière verziju.

Neverfull Bandoulière Inside Out MM Monogram/Rouge Safari
Neverfull Bandoulière Inside Out MM Monogram/Rose Pondichery
Neverfull Bandoulière Inside Out MM Monogram/Jaune Safran

Neverfull Inside Out BB

Manja verzija, Neverfull Inside Out BB, kompaktna je i elegantna. Dostupna je u crnoj, kaki i zasićenoj ružičastoj boji te dolazi s uklonjivim Monogram remenom koji je idealan za nošenje preko ramena ili tijela. Kao i MM, BB verzija kombinira Monogram platno i zrnatu kožu.

Cijena Neverfull Inside Out BB torbe je 2200 eura. 

Neverfull Inside Out BB Dark Fango/Monogram
Neverfull Inside Out BB Rose Pondichery/Monogram
Neverfull Inside Out BB Black/Monogram

Neverfull Bandoulière Inside Out GM

Po prvi put predstavljena je i sezonska GM veličina, Neverfull Bandoulière Inside Out, koja dolazi s putnim zakrpama i klasičnim Monogram platnom. Ova veličina posebno je dizajnirana za ljubitelje putovanja, nudeći dodatnu svestranost i praktičnost.

Cijena Neverfull Bandoulière Inside Out GM torbe je 1900 eura. 

Neverfull Bandoulière Inside Out GM

Torbe su već privukle pažnju

Torbe su već izazvale značajan interes na društvenim mrežama. "Obožavam ih! Razmišljam o kupnji Neverfull torbe", "Baš su šarmantne", "Volim ove boje", "Volim ovo", "Prekrasno", "Još jedan dodatak mojoj kolekciji", "Moja iduća Neverfull torba", "Prekrasne torbe, a Sophie ih čini još ljepšima", "Neverfull je najbolja torba", "Jako lijepe", "Želim", samo su neki od komentara. 

Neverfull torba prvi put je predstavljena 2007. godine

Louis Vuitton Neverfull torba prvi put je predstavljena 2007. godine i ubrzo postala jedan od najprepoznatljivijih i najpopularnijih modela ove modne kuće. Dizajnerski tim Louis Vuittona, pod vodstvom tadašnjeg kreativnog direktora Marca Jacobsa, osmislio je ovu torbu s ciljem stvaranja elegantne, ali praktične torbe za svakodnevnu upotrebu.

Neverfull je uglavnom ostala vjerna svom izvornom dizajnu, iako je tijekom godina doživjela nekoliko reinterpretacija u smislu materijala, veličina i uzoraka. Originalni model dolazi u klasičnom Louis Vuitton Monogram uzorku, no kasnije su se pojavile verzije u Damier platnu, kao i kožnim varijantama. Također, lansirane su i posebne kolekcionarske edicije s različitim motivima, uključujući suradnje s umjetnicima poput Jeffa Koonsa.

Ono što čini Neverfull toliko popularnom jest njezina svestranost i funkcionalnost. Kao što ime sugerira, torba je "nikad puna", što znači da može nositi puno stvari, a da pritom zadržava elegantan izgled. Prilagodljive trake sa strane omogućuju promjenu oblika torbe – može se nositi široko otvorena ili se trake mogu zategnuti kako bi torba izgledala kompaktnije.

Osim praktičnosti, Neverfull je postala simbol statusa. Louis Vuitton Monogram prepoznat je kao simbol luksuza i prestiža, a posjedovanje Neverfull torbe često se povezuje s modnom sofisticiranošću. Istodobno, torba pruža odličan omjer cijene i luksuza unutar Louis Vuitton asortimana, što je čini dostupnijom široj publici koja želi uložiti u dizajnerski proizvod.

Zbog svega toga, Neverfull i dalje ostaje jedan od najprodavanijih i najtraženijih modela u Louis Vuitton kolekciji te je postala pravi klasik u svijetu mode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.