Uskoro stižu AirPods Max 2?

Foto: Shutterstock (na fotkama nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO još uvijek nije potvrđeno, očekuje se da će se na nadolazećem Apple događaju uz iPhone 16 pojaviti AirPods Max 2 slušalice. Apple svoje AirPods proizvode tradicionalno predstavlja na rujanskim događanjima. Nove slušalice trebale bi imati novi čip, vjerojatno H2, koji se nalazi u trenutačnim AirPods Pro 2.

Cijena još uvijek nepoznata

Zahvaljujući novom čipu, AirPods Max će dobiti nove značajke koje su trenutačno ekskluzivne za Pro liniju. Te značajke uključuju adaptivni zvuk i uklanjanje buke, prepoznavanje razgovora koje automatski smanjuje glasnoću i izolira glasove kad detektira govor te personalizirani zvuk koji prilagođava glasnoću medija u odnosu na okolinu.

Osim toga, iOS 18 uvodi još nekoliko novih značajki za AirPods Pro 2, a s H2 čipom one bi trebale stići i na AirPods Max 2. U pitanju je mogućnost kimanja ili odmahivanja glavom kao odgovor Siri, izolaciju glasa tijekom poziva i poboljšanja u personalizaciji zvuka.

Premda je i ova glasina još nepotvrđena, 9to5 Mac piše da bi Apple mogao zamijeniti Smart Case za AirPods Max, a očekuje se i lansiranje robusnijeg kućišta kao dodatka. Cijena novih slušalica još uvijek je nepoznata, no dosadašnji su modeli dolazili s cijenom od oko 500 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.