Zara predstavila nakit s privjeskom sata. Oborio nas je s nogu

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO je suptilan nakit i dalje prvi izbor mnogih, Zara je dokazala kako nakit istovremeno može biti diskretan, elegantan i zanimljiv. Stoga je lansirala ogrlice, prstenje i naušnice koji na sebi imaju privjesak u obliku sata. Imajte na umu da ovaj nakit ne mjeri vrijeme, satovi su isključivo dekorativni.

Nakit je izrađen od metala

Chanel je nedavno predstavio ogrlicu sa slušalicama i satom, a upravo su nas na taj komad podsjetile ove Zarine ogrlice. U paketu dviju ogrlica, duža ima privjesak od umjetnog bisera, a druga, kraća, u obliku sata.

Ogrlice su metalne, različitih oblika i veličina, a kopčaju se karabinerom.

Ogrlice, Zara, cijena je 19.95 eura

Naušnice su metalne i dolaze u srebrnoj boji, a kopčaju se uz pomoć leptir-osigurača. Svaka ima maleni privjesak u obliku sata.

Naušnice, Zara, cijena je 15.95 eura

Konačno, u ponudi je i komplet dva prstena: metalni mrežasti elastični prsten i sličan prsten s dodatkom ukrasnog sata, tako da izgleda baš kao sat u minijaturnom izdanju.

Prstenje, Zara, cijena je 15.95 eura

Nakit je dostupan u Zarinim fizičkim trgovinama i online.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.