OnePlus potvrdio datum lansiranja novog mobitela

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONEPLUS će svoj mobitel Ace 3V službeno lansirati 21. ožujka. Službene slike i videozapisi potvrđuju kako će mobitel imati dvije kamere na poleđini, ravan ekran i strane te kako će biti dostupan u sivoj i ljubičastoj boji sjajnog završetka koji nalikuje na staklo.

Potvrđena snažnija baterija

OnePlus Ace 3V navodno dolazi kao prvi telefon s čipsetom Snapdragon 7+ Gen 3 te će imati do 16 GB RAM-a i 512 GB prostora za pohranu, ovisno o modelu koji odaberete.

Predsjednik brenda za kinesko tržište također je rekao da će baterija biti snažnija nego na OnePlus 12. U pitanju je baterija od 5500 mAh, piše GSM Arena.

Dno telefona ima mjesta za stereo zvučnik, USB-C priključak, mikrofon i ladicu za SIM karticu. Još nije poznato hoće li imati 3.5 mm audiopriključak na vrhu. Naime, ove značajke nije bilo na OnePlus uređajima srednjeg i premium ranga veći dio proteklih godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.