Ancelottija pitali koji bi igrači Reala mogli biti treneri. Spomenuo je i Modrića

Foto: EPA

CARLO ANCELOTTI je danas održao konferenciju za medije uoči prvenstvene utakmice s Alavesom, koja je na rasporedu u utorak s početkom u 21.30 u Madridu. Trener Real Madrida se pojavio pred novinarima nakon što je njegov klub prošlog tjedna proslavio naslov španjolskog prvaka i osigurao finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund 1. lipnja u Londonu.

Talijanski stručnjak istaknuo je da će kombinirati sastav u preostala tri kola domaćeg prvenstva kako bi pripremio ekipu za finale Lige prvaka. "Cilj je da finale dočekamo kompletni. Igrači koji su se nedavno vratili i trebaju minuta, kao što su Courtois i Militao, te će minute dobiti", rekao je Ancelotti.

Pred kraj presice je jedan od španjolskih novinara pitao Ancelottija koji bi od njegovih igrača mogli nakon igračke karijere raditi kao trener. "Neki igrači imaju kvalitete koje su potrebne za trenerski posao. S obzirom na to koliko je teško danas biti trener, puno je igrača koji to ne žele jer je previše pritiska i odgovornosti. Carvajal, Nacho, Ceballos, Kroos, Modrić... Svi bi oni mogli biti treneri", rekao je Ancelotti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.