ANKETA Ocijenite nastupe hrvatskih nogometaša u pobjedi protiv Portugala

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA je u Lisabonu pobijedila Portugal 2:1 u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Europskog prvenstva. Bio je ovo osmi susret Hrvatske i Portugala, a hrvatska reprezentacija ostvarila je prvu pobjedu. Luka Modrić zabio je iz kaznenog udarca u osmoj minuti, Diogo Jota je izjednačio u 48., a Ante Budimir je u 56. minuti donio pobjedu Hrvatskoj.

Momčad izbornika Zlatka Dalića iz Portugala će otputovati u Njemačku, gdje ju u subotu u 18 sati na Olimpijskom stadionu u Berlinu očekuje prva utakmica protiv Španjolske. Uz te dvije reprezentacije, u skupini B nalaze se također Italija i Albanija. 

Ocijenite nastupe hrvatskih reprezentativaca i izbornika Dalića

Dalićevih početnih 11 protiv Portugala glasilo je: Dominik Livaković - Josip Stanišić, Josip Šutalo, Marin Pongračić, Joško Gvardiol - Luka Modrić, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić - Lovro Majer, Ante Budimir, Andrej Kramarić.

U drugom poluvremenu ušli su Ivan Perišić, Mario Pašalić, Luka Sučić, Bruno Petković, Nikola Vlašić i Luka Ivanušec, a izašli Kramarić, Majer, Modrić, Budimir, Kovačić i Brozović. U nastavku ocijenite hrvatske nogometaše i izbornika za nastupe protiv Portugala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.