As: Nitko ne zna kad će Modrić otići, ali kad ode, pred Carvajalom je povijesna šansa

Foto: Profimedia

DANI CARVAJAL (32) pod ugovorom je s Real Madridom samo do kraja aktualne sezone. Kao i svima u momčadi kojima ugovor istječe nakon 30. godine, a svojim su igrama zaslužili produženje, odluka o novom jednogodišnjem ugovoru u njegovim je rukama. Ako želi ostati, ostat će.

Piše to As podsjećajući na nedavne primjere Luke Modrića, Lucasa Vazqueza, Tonija Kroosa i Nacha. Pritiska nema, trener Carlo Ancelotti želi da Carvajal ostane, a prihvatit će se bilo koja odluka koju donese. As piše da u klubu prevladava mišljenje da će Carvajal produžiti ugovor.

Osvojio 26 trofeja s Realom

"Pred njim je povijesna prilika da postane Realov kapetan. To će se dogoditi kad Modrić odluči otići. Nitko ne zna kad će to biti. Ali Dani je pred kapetanskom vrpcom", ističe španjolski sportski list. 

Carvajal, koji je u Realu od 2013. godine, nezamjenjiv je u Ancelottijevoj postavi na desnom beku. U prošloj sezoni odigrao je 3351 minutu, što je peta najveća minutaža među Realovim igračima u 2023./24. Ukupno je s Realom osvojio 26 trofeja, među kojima i šest za najbolju momčad Lige prvaka te četiri za osvajače španjolskog prvenstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.