As: Real želi sjajnog srpskog napadača spojiti s Benzemom

Foto: EPA

U REAL MADRIDU razmatraju opcije koje bi za klub bile najbolje u periodu koji će označiti kraj jedne i početak druge ere. Karim Benzema, sjajni 35-godišnji francuski napadač, ima ugovor do kraja sezone, no trebao bi ga produljiti za dodatnu godinu. U Madridu se nadaju dolascima Erlinga Haalanda ili Kyliana Mbappea, a dok se to ne dogodi, poslužiti bi mogao Dušan Vlahović. 

Sjajni srpski napadač Juventusa jedna je od Realovih opcija za sekundiranje Benzemi prije no što francuski ili norveški genijalac ne stignu u klub. Mbappe i Haaland velike su želje Reala, no vjerojatno nedostupne za sljedeću sezonu. Vlahović je lakše dohvatljiv, a konkurencija u mogućem transferu mu je Harry Kane, navodi As.

Vlahović se već spominjao u kontekstu prelaska u Madrid, a navodno je bio na korak do odlaska iz financijski opterećenog Juventusa i u zimskom prijelaznom roku. Zainteresiran je bio jedan od najjačih klubova Premier lige, navodno Manchester United, dodaje španjolski izvor. 

Vlahović je trebao u Premier ligu

Pregovori su prekinuti pred realizacijom transfera na inzistiranje napadačevog agenta. Nije poznato je li razlog za to navodni interes Reala. 

Vlahović je kompatibilniji s Benzemom nego što bi to bio Kane, dodaje se i naglašava da bi Benzema i Kane bacali sjenu jedan na drugog. Dolazak Kanea vjerojatno bi značio drastičan potez u Realu, odluku da se Benzemi ne produlji ugovor. S Vlahovićem to nije slučaj, zaključuje se.

Transfermarkt procjenjuje 23-godišnjeg Srbina na 80 milijuna eura. Za Juventus, s kojim je pod ugovorom do kraja lipnja 2026., postigao je 11 i asistirao za četiri gola u ovoj sezoni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.