Kelava posjetio smrtno bolesnog Kocha. Poklonio mu je poseban dres

Foto: GNK Dinamo

DINAMO je na svojim službenim društvenim kanalima podijelio susret dvojice svojih bivših golmana - Ivana Kelave i Georga Kocha. Kelava je posjetio bivšeg njemačkog golmana, koji je nedavno objavio da je ozbiljno bolestan te da mu nije ostalo mnogo vremena. Kelava mu je poklonio poseban dres na kojem piše "Koch mit uns", što znači "Koch je s nama".

Umirovljenog njemačkog golmana navijači Dinama obožavaju iako je u klubu proveo samo jednu sezonu, 2007./2008. Proljetos je otkrio da ima rak gušterače u terminalnoj fazi i da su mu liječnici rekli da će uskoro umrijeti. Koch je u svibnju prošle godine napustio trenersku poziciju u trećeligašu Viktoria Kölnu iz "osobnih razloga".

S Dinamom osvojio naslov prvaka i Kup

Osim za Dinamo, Koch je branio za Kaiserslautern, Energie Cottbus, Duisburg, Arminiju Bielefeld i Fortunu Düsseldorf. Ukupno je nastupio u 213 utakmica Bundeslige. U Dinamo je došao u ljeto 2007. kao slobodan igrač, nakon što je raskinuo ugovor s Duisburgom.

Za momčad s Maksimira je odigrao 39 utakmica i osvojio naslov prvaka i Kup, a na kraju sezone napustio je Maksimir, nakon što se vratio Tomislav Butina. Bio je u momčadi koja je u listopadu 2007. izborila nezaboravnu pobjedu nad Ajaxom u Amsterdamu 3:2. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.