Izabrali ste Hrvatsku za utakmicu sa Škotskom, evo kako izgleda početnih 11

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

HRVATSKA protiv Škotske od 18 sati na Maksimiru igra utakmicu 3. kola ovosezonske Lige nacija. Među igračima na koje izbornik Zlatko Dalić neće moći računati u ovoj akciji su Marin Pongračić i Dominik Kotarski, ali i Mateo Kovačić, što je najveći problem izbornika pred ovu utakmicu. Zatražili smo od vas da sastavite idealnih 11 za današnji susret, a pred vama je rezultat glasanja.

Na poziciji vratara nije bilo dileme, Dominik Livaković siguran je starter i u Dalićevim očima i vaša prva opcija za mjesto među vratnicama. Ispred njega bi trebali biti Josip Šutalo na desnoj i Joško Gvardiol na lijevoj strani posljednje linije, a Duje Ćaleta-Car između njih.

Priliku na bekovskim pozicijama ukazali biste Marku Pjaci i Borni Sosi, a problem izostanka Matea Kovačića riješili biste formiranjem veznog reda u kojem bi bili Luka Modrić, Luka Sučić i istureniji Martin Baturina.

Neobična situacija za Modrića

Kovačić utakmicu propušta zbog rođenja djeteta, a to u zanimljivu situaciju stavlja Modrića. Bit će ovo prva utakmica za kapetana reprezentacije od studenog 2020. godine koju će odigrati a da uz njega u vezi nisu već ranije umirovljeni Ivan Rakitić i Marcelo Brozović te Kovačić.

Od ponuđena četiri napadača najmanje glasova, 21 posto od nešto manje od 4300 glasova ukupno, dobio je Bruno Petković, dok je Andreja Kramarića u početnih 11 uvrstilo vas 78 posto. Partner u napadu trebao bi mu biti Ante Budimir.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.