Barcelona poludjela za Borussijinim tinejdžerom

Foto: Getty Images/Guliver Image

IAKO SE svi u Barceloni nadaju da će Lionel Messi produžiti ugovor s klubom, Argentinac još pregovara i još nije siguran da će karijeru nastaviti na Nou Campu. I dok se Messi predomišlja, Barcelona polako počinje slagati križaljku za sljedeću sezonu. Sigurno neće nadomjestiti eventualni Messijev odlazak, no fantastični mladi igrač dortmundske Borussije je trenutačno najveća želja Barcelone, piše španjolski list Mundo Deportivo.

Ousmane Dembele (19) oduševljava igrama za Borussiju ove sezone, a u 36 nastupa za "žuto-crne" zabio je sedam, a asistirao 16 golova. Profilom i stilom igre vrlo lako bi se uklopio u Barceloninu momčad i upravo zato će "blaugrana" učinit sve kako bi ga dovela sljedećeg ljeta.

Borussija je Dembelea dovela prošlog ljeta za 12 milijuna eura i teško je vjerovati da bi ga nakon samo godinu dana prodala. Ako i bi, njemački mediji pišu kako bez najmanje 40 milijuna eura Barcelona nema što tražiti u Dortmundu.

Iako bi sigurno razmotrili ozbiljnu Barcinu ponudu, Dembele je jedan od ključnih igrača u viziji budućnosti šefova Borussije. Osim njega, Borussia je dovela i Emrea Mora, švedsku zvijezdu Alexandera Isaka te na njima i Weiglu i Pulišiću namjerava graditi momčad za sljedećih nekoliko godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.