Beckham ne igra, Carson na golu; Petrić nije spreman

INFORMACIJE koje je Index objavio bile su točne. David Beckham protiv Hrvatske neće startati, Carson brani od prve minute, a u momčad je uvršten i Gareth Barry. Istovremeno, loša je vijest stigla iz hrvatskog tabora; Mladen Petrić nije spreman za početnu postavu.

Ove tvrdnje potvrdili su nam i kolege iz londonskog Timesa, koji su gotovo cijeli dan proveli s Beckhamom, a očekuje se kako će i "L.A. Boy" uskoro izaći pred novinare kako bi dao konačnu potvrdu McClarenove odluke da ga posjedne na klupu i priliku pruži Chelseajevom krilu Shaunu Wright - Phillipsu.

Također, otpao je dugo osporavani Paul Robinson. Vratar Spursa istrošio je sve kredite koji su mu preostali, sutrašnja utakmica za Englesku je previše važna da bi riskirala njegovu moguću pogrešku. Priliku će umjesto njega dobiti mladi vratar Liverpoola, na posudbi u Aston Villi, Scott Carson, koji je svoj prvi nastup za reprezentaciju ubilježio u petak protiv Austrije.

Ovu je informaciju uskoro objavio i Daily Telegraph, a zatim i Ireland On-Line. Telegraph također tvrdi kako će McClaren, očekivano, na teren poslati pet veznih igrača. Zadnjeg veznog igrat će Gareth Barry, koji je dobio prednost ispred svježe oporavljenog Owena Hargreavesa, a ispred njega bit će Lampard, Gerrard, Joe Cole i Wright - Phillips.

Za Robinsona se navodi kako je odbačen jer je u kvalifikacijama počinio previše pogrešaka. Njegov kiks protiv Rusije, Englesku je skupo stajao, a sad kad su dobili još jednu priliku, McClaren ne želi riskirati da mu se to ponovi.

Sastav je zatim potvrdio i sam Steve McClaren. Carson, Richards, Campbell, Lescott, Bridge, Barry, Wright-Phillips, Gerrard, Lampard, Joe Cole, Crouch - tako glasi engleska jedanaestorka koja će se sutra na Wembleyju suprotstaviti Hrvatskoj.

A u našoj momčadi, nažalost, vjerojatno neće biti Mladena Petrića. Na Wembleyju smo razgovarali s liječnikom reprezentacije Juricom Rakićem koji nam je potvrdio da Petrić nije sto posto fit. Iako više nema temperaturu, upitno je hoće li sutra moći zaigrati, a izborniku će, u najboljem slučaju, biti na raspolaganju u umanjenoj minutaži.

Dea Redžić
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.