Bivši igrač Bayerna i Juventusa otvorio profil na OnlyFansu

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠ Douglas Costa (33) otvorio je profil na OnlyFansu, popularnoj internetskoj stranici za odrasle. Riječ je o stranici na kojoj osobe dijele medijski sadržaj, fotografije i videe te ih fanovi mogu pratiti uz plaćanje pretplate. 

"Pridružio sam se OnlyFansu jer vjerujem u ovu firmu te njen potencijal da postane globalni lider. Kao OnlyFans kreator pružat ću ekskluzivan sadržaj koji neće biti dostupan na društvenim mrežama te će napraviti veliku promjenu. Nadam se da će ovo partnerstvo trajati i da će moji fanovi biti zadovoljni", poručio je brazilski krilni napadač, čiji profil na OnlyFansu možete vidjeti OVDJE.

Costa je igrao u Bayernu i Juventusu te za Brazil

Costa je karijeru započeo u brazilskom Gremiju. Ukrajinski Šahtar doveo ga je 2010. za deset milijuna eura i za njega je upisao 203 nastupa te postigao 38 i asistirao za 40 golova. Bayern ga je 2015. platio 30 milijuna eura te je u minhenskom klubu odradio 97 utakmica uz 15 golova i 30 asistencija.

Idući klub bio mu je Juventus, koji ga je 2017. doveo na posudbu za šest milijuna eura, a godinu dana kasnije otkupio za još 40 milijuna eura. U klubu iz Torina sakupio je 103 nastupa, 10 golova i 21 asistenciju. Od veljače 2022. do danas nosio je dres LA Galaxyja i brazilskog Fluminensea, a ovog ljeta potpisao je za Sydney FC.

Igrao je i za reprezentaciju Brazila, u čijem dresu ima 31 nastup i tri gola. Osvojio je 23 klupska trofeja. Bio je poznat po nevjerojatnoj brzini i sjajnom driblingu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.