Bivši igrač Dinama i Rijeke otišao u Sarajevo

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

DOMAGOJ PAVIČIĆ (30) do kraja sezone bit će na posudbi u Sarajevu, objavio je bosanskohercegovački prvoligaš. Hrvatski veznjak od prošle je godine član Arisa, a ugovor s grčkim klubom ima do ljeta 2026. U narednoj sezoni igrat će pod trenerom Zoranom Zekićem, čija se momčad nakon četiri kola nalazi na vrhu Premijer lige BiH s maksimalnih 12 bodova.

Pavičić je igrao za mlađe uzraste Dinama, za čiju je prvu momčad upisao 74 nastupa, pet pogodaka i četiri asistencije te nekoliko puta bio starter u utakmicama Lige prvaka. Rijeka ga je 2017. dovela na posudbu, a zatim s njim potpisala trajni ugovor. U klubu s Kvarnera zadržao se do 2022. i zabilježio 175 nastupa, 20 pogodaka i 24 asistencije.

S Dinamom osvojio šest trofeja, s Rijekom dva

U turskom Konyasporu bio je svega godinu dana. Nova sredina postao mu je Aris, u čijem je dresu dosad odradio samo šest nastupa. Uz spomenute klubove, bio je igrač Lokomotive i Dinama iz Bukurešta.

S Dinamom je četiri puta bio prvak Hrvatske i dvaput osvojio Kup, dok je s Rijekom također dvaput uzeo Kup. Pavičić je bio i mladi reprezentativac Hrvatske. Transfermarkt, stranica specijalizirana za vrijednosti nogometaša, procjenjuje ga na 600 tisuća eura.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.