hNL

Bjelica: Dinamo i Hajduk su favoriti za titulu. Mi smo iza

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

NENAD BJELICA najavio je sutrašnju (18 sati) utakmicu protiv Lokomotive. Osijek u taj susret nakon pobjede u derbiju s Dinamom (1:0) ulazi kao vodeća momčad HNL-a.

"Nakon velike i važne pobjede nad Dinamom nismo imali previše vremena slaviti. Emotivno i fizičko pražnjenje je bilo veliko pa nismo opterećivali igrače taktičkim treninzima, nego smo regenerirali momčad prva dva dana pa u srijedu odradili trening nižeg intenziteta. Osim Bralića, koji ima kartone, i ozlijeđenih Nejašmića, Ercega i Bartoleca, svi ostali su na raspolaganju", rekao je Bjelica.

Za utakmicu konkurira i Jevgen Čeberko, ukrajinski nogometaš u momčadi Osijeka. "Od prvog dana rata mu stojimo na raspolaganju za bilo što. Zasad kaže da mu je obitelj na sigurnom, dobro su, iako je i njihov grad, koliko čujem, opkoljen. Ako će tražiti dva, tri, pet, deset dana slobodno da ode po obitelj, nikakav problem, ali on zasad odbija tu pomoć jer njegovi su na sigurnom. Nadamo se što bržem kraju besmislenog rata koji njegov narod proživljava."

Tko je favorit za titulu? "Bez obzira na tablicu, nismo promijenili percepciju onoga što nas čeka. I da smo bod iza, ista bi bila percepcija kao sad kad imamo bod više, ali i utakmicu više od Dinama. Hajduk i Dinamo su najveći kandidati za titulu, Rijeka i mi možemo biti konkurentni, rezultati u ova dva derbija nam daju vjetar u leđa."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.