Otac i sin James prvi put zaigrali u istoj momčadi i ispisali NBA povijest

Foto: Profimedia

Američka košarkaška zvijezda LeBron James i njegov sin Bronny ispisali su NBA povijest u nedjelju kada su igrali zajedno u predsezonskoj utakmici između Los Angeles Lakersa protiv Phoenix Sunsa u Palm Desertu u Kaliforniji. Oni su prvi dvojac otac-sin koji će igrati u isto vrijeme i u istoj momčadi u povijesti NBA lige. Bronny James ušao je u igru u drugoj četvrtini, dok je njegov otac, koji se priprema za svoju 22. sezonu, bio na terenu, zaradivši ovacije publike u Acrisure Areni.

Bronny James, koji je u nedjelju napunio 20 godina, imao je dvije izgubljene lopte tijekom svoje prve dvije minute igrajući uz oca. Nakon što je dodao loptu svojem sinu, LeBron James je postavio blok za Bronnyja, ali je mlađi James promašio pokušaj za tri poena kasnije u drugoj četvrtini.

LeBron James je utakmicu završio s 19 koševa, pet skokova i četiri asistencije u 16 minuta, dok je Bronny James ostao bez poena u 13 minuta, završivši s dva skoka i četiri izgubljene lopte u porazu Lakersa 114:118. U svojem profesionalnom debiju u petak, Bronny James je imao tri blokade u 16 minuta protiv Minnesota Timberwolvesa, dok je LeBron, koji će u prosincu napuniti 40 godina, odsjedio cijelu utakmicu.

Bronnyja Jamesa su u drugoj rundi ovogodišnjeg drafta izabrali Lakersi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.