Bjelica na pitanje novinara: Zašto me to pitate? Znate moj odgovor

Screenshot: GNK Dinamo YouTube

DINAMO i Monaco u srijedu u 21 sat na Maksimiru igraju utakmicu drugoga kola Lige prvaka. Trener zagrebačkog kluba Nenad Bjelica na konferenciji za medije dobio je pitanje bi li bio zadovoljan osvajanjem boda protiv francuskog kluba.

"Znate moj odgovor", rekao je nasmijani Bjelica pa dodao: "Zašto me to pitate? Nikad nisam zadovoljan bodom, uvijek idemo na pobjedu, bez obzira na to tko bio protivnik. Vidjet ćemo kako će se razvijati utakmica i hoće li nas zadovoljiti bod. Ali uvijek očekujem pobjedu i dat ćemo sve za pobjedu."

Dinamo u prvom kolu LP-a izgubio od Bayerna, Monaco pobijedio Barcelonu

Dinamo je u prvom kolu Lige prvaka doživio katastrofalan poraz od Bayerna (9:2), dok je Monaco u istoj fazi pobijedio Barcelonu (2:1), s time da su Katalonci na početku susreta ostali s desetoricom na terenu zbog direktnog crvenog kartona Erica Garcije.

Bjelica je preuzeo modru momčad nakon što je smijenjen Sergej Jakirović, koji je prije Bayerna remizirao s Rijekom (1:1) i izgubio od Hajduka (0:1), a zatim je Dinamo i s privremenim trenerom Sandrom Perkovićem doživio težak poraz od Slaven Belupa (4:1). Bjelica je drugi mandat u Dinamu započeo protekli vikend uvjerljivom pobjedom protiv Lokomotive (5:1).

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.