Carević: Gvardiol je mašina, Zekić: Čekam samo da prođe 7-8 igrača i zabije gol

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA je u 3. kolu skupine F Svjetskog prvenstva odigrala 0:0 s Belgijom i prošla kao drugoplasirana iz skupine u osminu finala. U drugoj utakmici Maroko je pobijedio Kanadu 2:1 i osvojio prvo mjesto u skupini. Hrvatska će u osmini finala igrati protiv Japana.

Joško Gvardiol odigrao je još jednu sjajnu utakmicu. Hrvatsku je bod vodio dalje u osminu finala, a 20-godišnji stoper pobrinuo se da njegova momčad ne primi gol. Njegovu je igru komentirao HRT-ov stručni sukomentator Mario Carević u emisiji Qatara. 

"Gvardiol je mašina, pit bul, ne znam kako bih ga nazvao. Ima 20 godina, a nosi ovu momčad u fazi obrane, on iznosi loptu do tuđeg šesnaesterca u fazi napada. Napravio je i potez utakmice. Lukaku je imao čist šut, on se niotkud stvorio i nekako lijevom nogom izbio loptu", rekao je Carević.

Zekić: On je budući najbolji igrač Hrvatske

"Gvardiol s 20 godina igra na ovakvoj razini s ovakvim samopouzdanjem, energijom i znanjem. Ne znam je li bolji s loptom ili bez nje. To su takve reakcije da je to fantastično. Čekam samo da prođe još sedam-osam protivničkih igrača i zabije gol. Gvardiol je budući najbolji igrač naše reprezentacije." 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.