Dembele izbačen iz momčadi PSG-a

Foto: EPA

FRANCUSKI reprezentativac Ousmane Dembele izbačen je iz momčadi PSG-a i neće nastupiti u sljedećoj utakmici Lige prvaka protiv Arsenala, piše novinar francuskog RMC Sporta Fabrice Hawkins. Dembele i trener francuskog prvaka Luis Enrique posvađali su se nakon prvenstvene utakmice s Rennesom, u kojoj je PSG pobijedio 3:1.

Dembele je odigrao dobru utakmicu, asistirao je za prvi gol te izašao iz igre u 82. minuti. No tijekom te utakmice trener Parižana nekoliko je puta djelovao iznervirano u svojem tehničkom prostoru jer ga njegov krilni napadač nije poslušao u nekoliko akcija.

Dembele ima jako dobar start sezone u PSG-u. Kroz sedam utakmica skupio je četiri gola i četiri asistencije. Ima 27 godina te bi trebao biti najveća zvijezda kluba nakon odlaska Kyliana Mbappea u Real Madrid.

Velik talent male discipline

Nije ovo prvi put da francuski nogometaš ima problema s disciplinom. Kroz cijelu karijeru, od Rennesa preko Borussije Dortmund i Barcelone, treneri su s njim imali određenih problema. U Barceloni je, na primjer, jednom kažnjen sa 100 tisuća eura jer je na trening zakasnio dva sata.

Ista ta Barcelona dovela ga je iz Borussije Dortmund za 135 milijuna eura 2017. godine. Nije se pokazao kao pojačanje, već kao razočaranje - velik potencijal koji nije ispunio očekivanja. Od prošle godine igra za PSG, koji ga je kupio od Barcelone za 60 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.