Čilić: Nalbandian je za mene najteži suparnik

MARIN ČILIĆ, petnaesti tenisač na svijetu i prvi hrvatski reket u ovom trenutku, komentirao je igrače koje nikako ne želi vidjeti preko puta mreže.

Zanimljivo da među njima nije spomenuo one najbolje na svijetu poput Rogera Federera, Rafaela Nadala ili Andyja Murrayja.

"Najteži suparnik mi je David Nalbandian (koji je jednu poziciju ispred njega na ATP listi, op.a.). Sjećam se Davis Cup meča u Hrvatskoj prije tri godine kada me dobio bez ikakvih problema. Osjećao sam se nemoćno, rijetko sam se ikada tako osjećao na terenu. Uhvatio sam tri-četiri gema (6:1, 6:1, 6:2 op.a.). David se sjajno kreće, ima odličan retern, posjeduje apsolutno sve udarce, nepredvidljiv je", sipao je komplimente Čilić i zaključio:

"Stvarno me čudi da još nije osvojio Grand Slam naslov."

Preostala dvojica po Čilićevom izboru su sljedeći:

"Gael Monfils je drugi. Nisam s njim nikada igrao, pa ga ne stavljam na listu jer imam gorka iskustva. No, on je vjerojatno najbrži tenisač na svijetu, te mi ne odgovara njegov stil igre. Teško je slomiti igrače koji imaju odgovor na valjda svaki napad. Treći je Karlović, tenisač razornog servisa protiv kojeg nema ritma, već pažljivo moraš čekati svoju priliku. Karlović se odavno isprofilirao kao jako opasan tenisač", rekao je Čilić za kraj

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.