Conor McGregor uplatio milijun dolara na jedan par. Evo koliko je dobio

Foto: EPA

ALEX PEREIRA (37) pobijedio je Khalila Rountreeja Jr. (34) na priredbi UFC 307 i tako zadržao titulu u poluteškoj kategoriji. Meč je završen u četvrtoj rundi, kada je brazilski borac nizom udaraca od krvi neprepoznatljivog suparnika natjerao do ruba oktogona. Rountree je pružio solidan otpor tijekom cijelog meča, a držao se i u završnici. No onda je pao, a sudac prekinuo borbu i Pereiri dodijelio pobjedu. 

Borbu je s pozornošću pratio nekadašnji UFC-ov prvak Conor McGregor, koji se pohvalio i dobitkom na kladionici. Irac je uložio milijun dolara na to da će borba završiti nokautom ili tehničkim nokautom, bez obzira na to koji borac će pobijediti. Koeficijent je bio 1.20, no na ogroman ulog dobio je 200 tisuća dolara čiste zarade. "Tko ne riskira, neće piti šampanjac", poručio je McGregor na društvenim mrežama.

Pereira dominira u poluteškoj kategoriji

Pereiri je ovo čak treća obrana poluteške titule UFC-a u 2024. godini. Sredinom travnja u prvoj je rundi pobijedio Jamahala Hilla, dok je krajem lipnja savladao Jirija Prochazku u drugoj rundi. Slavljem nad Rountreejem došao je do omjera od 11 pobjeda i dva poraza.

Rountreeju je ovo bila prva borba nakon prosinca 2023. godine, kada je u trećoj rundi pobjedom zaključio meč s Anthonyjem Smithom. Rountree ima ukupno 14 pobjeda i pet poraza u UFC-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.