Kladionice imaju nove koeficijente za prvaka Hrvatske nakon što je Hajduk preuzeo vrh

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

ZAVRŠILA je prva četvrtina SuperSport HNL-a, nakon koje slijedi reprezentativna pauza. U posljednjem, devetom kolu došlo je do promjene na vrhu ljestvice jer je Rijeka kiksala na gostovanju kod Slaven Belupa (0:0), dok je Hajduk bez problema na Poljudu pobijedio Šibenik (4:0). Splićani su sada vodeći s 21 bodom, dok Riječani imaju 19. Dinamo je bodovno izjednačen s Rijekom, ali je zbog gol-razlike ostao na trećem mjestu nakon pobjede nad Varaždinom (0:1).

S obzirom na promjene u poretku, dogodile su se i promjene u kladionicama pa su tako Hajduku porasle šanse za naslov prvaka Hrvatske, dok su se Rijeci smanjile.

Favoriti za titulu u SHNL-u prema kladionicama (u zagradama su prošlotjedni koeficijenti):

Dinamo 1.30 (1.30)

Hajduk 6.50 (7.00)

Rijeka 8.00 (7.00)

Bjelica: Nosimo grb najboljeg i najvećeg kluba u Hrvatskoj; Gattuso: Prvi smo na tablici

Trener Dinama Nenad Bjelica dao je izjavu nakon slavlja nad Varaždinom. "Kada igramo Ligu prvaka, SHNL, Kup ili prijateljsku, mi nosimo grb najboljeg i najvećeg kluba u Hrvatskoj, nema popuštanja ni prema kome", poručio je Bjelica.

Komentar na slavlje nad Šibenikom dao je trener Hajduka Gennaro Gattuso. "Odlična utakmica, dominirali smo. Zadovoljan sam našom igrom bez lopte. Ovo je bila velika pobjeda. Prvi smo na tablici, ali nadam se da nećemo dobiti velika krila. Radit ćemo svakodnevni posao u poniznosti. Sve zasluge idu mojoj momčadi, odnosno igračima, kojima čestitam", rekao je Gattuso.

Trener Rijeke Radomir Đalović gostovao je u radijskoj emisiji HR-a Pod stijenama Kantride. "Kad pogledamo sve i onih devet utakmica što smo odigrali do kraja, posebno nam je falilo u zadnje dvije utakmice malo više prema naprijed nekih stvari. Ovu stanku ćemo iskoristiti za uigravanje još više i za poboljšanje zadnje trećine", izjavio je Đalović.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.