Dinamov sljedeći protivnik u Ligi prvaka je u velikoj krizi: "Sjena smo samih sebe"

Foto: EPA

NAKON dobre utakmice s Monacom u Ligi prvaka, Dinamo 23. listopada gostuje u Salzburgu. Austrijska momčad prolazi kroz veliku krizu. U prošloj su utakmici Lige prvaka doživjeli debakl kod kuće. Brest ih je pobijedio 0:4. Salzburg je već neko vrijeme u krizi.

Prošle su sezone propustili obraniti naslov prvaka, koji je pripao Sturmu iz Graza. Upravo ih je Sturm u prošlom kolu deklasirao s 5:0 u Grazu. Zbog takvih rezultata je trener Pep Lijnders na udaru, no jasno je da on nije jedini krivac za loše rezultate. Obratio se novinarima na konferenciji za medije.

"Zašto smo sjena samih sebe?"

"Moramo se bolje braniti u zadnjoj liniji. Mi smo samo sjena samih sebe. To sam vidio otkad smo se kvalificirali za Ligu prvaka. Zašto smo sjena samih sebe? To je pitanje koje si moramo postaviti. Ako naučimo iz današnjeg iskustva, sezona može biti dobra. Tada možemo poduzeti korake naprijed. U suprotnom, bit će to teška sezona", rekao je nakon poraza od Sturma.

Dvoboj Salzburga i Dinama bit će dvoboj dvije momčadi koje su "ispod crte", odnosno ispod 24. mjesta koje vodi u doigravanje za osminu finala. Dinamo je na 28. mjestu s jednim bodom, a Salzburg je na 34. mjestu bez bodova.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.