Trener Dinamovog rivala u Ligi prvaka izgubio živce. Zakačio se s novinarom na TV-u

Foto: EPA

SLOVAN iz Bratislave proživljava teške dane. Nakon jednog od najvećih rezultata u povijesti kluba u vidu iznenađujućeg plasmana u ligašku fazu Lige prvaka, uslijedilo je nekoliko jako loših rezultata. I dok je poraz od Manchester Cityja u Ligi prvaka od 4:0 bio očekivan, domaći remi s Trenčinom u slovačkom prvenstvu jako je neugodno iznenadio sve u Bratislavi.

Slovake je ovaj rezultat posebno pogodio jer je Trenčin posljednji put postigao pogodak u Bratislavi prije šest godina, u kolovozu 2018. godine, a sad je došao čak do boda. U posljednje tri utakmice u ligi Slovan nije slavio ni u jednom prvom poluvremenu, sva tri puta je remizirao. Prije toga je od Žiline gubio 2:0 na poluvremenu, a na kraju i izgubio čak 5:0.

Trener se zakačio s novinarom

Novinar na slovačkoj TV radio je intervju s Vladimirom Weissom, trenerom Slovana. Weiss je dobio pitanje o tome zašto mu je ekipa redovito loša u prvim poluvremenima, a onda mu je nervozno odgovorio da ne razumije pitanje. Nakon što je novinar ponovio pitanje, slijedio je kratak odgovor.

"Primili smo gol iz prekida, to je bila naša pogreška. Trudili smo se, borili smo se, radili smo i dali sve od sebe. Nedostajalo nam je kvalitete u napadu", rekao je Weiss, a onda je slijedilo pitanje koje se odnosilo na priče o njegovom mogućem odlasku u Katar ili Japan. Prvo je poludio i napustio intervju, a onda se vratio i odgovorio.

"Kakve spekulacije? Idem u Katar na trening kamp", drsko je poručio Weiss i onda konačno otišao iz kadra.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.