Guardiola davao savjete protivničkom igraču. Evo što mu je govorio na terenu

Screenshot: Arena Sport

MANCHESTER CITY dramatično je pobijedio Fulham (3:2) u sedmom kolu Premier lige. Za važnu pobjedu, kojom su aktualni prvaci održali korak na vrhu s Liverpoolom i Arsenalom, najzaslužniji su Mateo Kovačić s dva gola i Adama Traore. Naime, krilni napadač Fulhama promašio je nekoliko sjajnih prilika te tako gostima upropastio mogućnost senzacije.

Nakon utakmice prišao mu je trener Manchester Cityja Pep Guardiola. Razgovarali su neko vrijeme na terenu, a izgledalo je kao da mu Guardiola daje savjete. Na konferenciji za medije španjolski stručnjak je objasnio u čemu su pričali te rekao da otprije dobro poznaje tog igrača.

"Rekao sam mu da je odigrao odlično. Znam Adamu otkad je igrao u Barceloni, bio je član akademije. Otišao je u Middlesborough pa u Wolverhampton. Taj tip je nevjerojatna prijetnja. Naš najbrži igrač u ekipi je Kyle Walker, a on ga je pretrčao. Nezaustavljiv je na širokom prostoru. Divna je osoba i nisam iznenađen koliko je Fulham dobra momčad i koliko ju je teško pobijediti", rekao je Guardiola.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.