LIGE PETICE

Daily Mail: City nakon Eura potvrđuje 100 milijuna funti vrijedan transfer igrača

Foto: Frank Augstein/AP Photo/Guliver

MANCHESTER City će nakon Europskog nogometnog prvenstva završiti posao dovođenja Jacka Grealisha i potom ga predstaviti kao svog novog igrača. Aston Villinog igrača i engleskog reprezentativca klub s Etihada dovodi u transferu koji iznosi 100 milijuna funti i predstavlja rekord Premiershipa, navodi Daily Mail.

''Izgledno je da je Grealish već odigrao svoju posljednju utakmicu za klub svog djetinjstva'', piše izvor za 25-godišnjaka koji je u Aston Villi od 2001.

The Sun navodi da su igračevi agenti već odradili razgovor u njegovom aktualnom klubu te da je dogovoreno da će ga Aston Villa pustiti ovoga ljeta.

Posljednjih godina Grealish je na sebe skrenuo pozornost mnogih klubova, a interes za njegovim uslugama pokazivali su i Manchester United i Tottenham. Želja mu je bila raditi s Pepom Guardiolom, a ona će mu se i ostvariti u transferu kojim Grealish postaje najskuplji igrač u povijesti britanskog nogometa.

City tu ne namjerava stati s dovođenjem igrača, piše Daily Mail, dodajući da je Harry Kane i dalje najveća želja kluba. I za njega je ponuđeno 100 milijuna funti, no Tottenhamov šef Daniel Levy inzistira na većoj brojci, jer procjenjuje Kanea na 150 milijuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.