Dalić danas objavljuje svoj popis. Na njemu će biti novih imena?

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija je u rujnu je na gostovanju izgubila od Portugala (2:1) u prvom kolu Lige nacija, dok je u drugom na osječkoj Opus Areni slavila protiv Poljske (1:0). Hrvatskoj idući susret slijedi 12. listopada protiv Škotske u trećem kolu Lige nacija, a tri dana kasnije nova utakmica s Poljskom.

Sa Škotskom će naša reprezentacija igrati na Maksimiru u Zagrebu, a s Poljacima na gostovanju u Varšavi. Izbornik Zlatko Dalić danas će do 12 sati objaviti popis reprezentativaca na koje će računati u utakmicama sa Škotima i Poljacima. Problemi s pozicijom desnog beka i dalje su tu.

Što će biti s Perišićem?

Dalić i dalje ne može računati na ozlijeđene Josipa Juranovića i Josipa Stanišića, a zbog ozljede će ovo okupljanje najvjerojatnije preskočiti i Lovro Majer. Za očekivati je da Hrvatska opet istrči u sustavu s trojicom stopera, a protiv Portugala i Poljske poziciju desnog wing-backa pokrivali su Kristijan Jakić i Marko Pjaca.

Moglo bi se dogoditi da poziv dobije i Fran Tudor jer bivši hajdukovac u poljskom Rakowu pokriva pozicije bočnog stopera i wing-backa. U odnosu na prošlo okupljanje, vraćaju se i oporavljeni Martin Erlić i Nikola Vlašić, a bit će zanimljivo vidjeti što će biti s Ivanom Perišićem, koji je od prošlog okupljanja pronašao novi angažman u PSV-u, ali nije odigrao još nijednu utakmicu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.