DINAMO

Dinamo Olmu uz novi ugovor nudi i ogromnu otkupnu klauzulu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DANI Olmo cijelo ljeto glavna je tema u Maksimiru, već neko vrijeme povezuje ga se s transferom u neke od najvećih europskih klubova, a situacija se dodatno razvila u posljednjih tjedan dana. 

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je Dinamo spremio novi ugovor za mladog Španjolca, a riječ je navodno o ugovoru od 900 tisuća eura po sezoni. Ipak, kako doznajemo, povećanje plaće nije jedini adut kojim Dinamo želi zadržati mladog europskog prvaka.

Dinamo u novi Olmov ugovor želi uvrstiti i otkupnu klauzulu koja bi bila postavljena na 30 milijuna eura kako bi osigurao da njegov transfer, kada dođe vrijeme za njegov odlazak, bude najskuplji u povijesti kluba.

"Ja sam jako sretan zbog toga. Prvi sam zainteresiran da Dani ostane, naravno s čistom glavom i onakav kakav je bio cijele protekle sezone. On je došao jako pozitivan, vratio se sretan u Dinamo, ne vidim kod njega neku razočaranost zato što za sada nije prodan. On se dobro osjeća u Dinamu i mislim da nema nikakav problem s tim da ostane u Dinamu - ako to bude slučaj. Ukoliko ne, utoliko ćemo morati naći igrače koji će ga adekvatno zamijeniti, ali ako ostane, bit ću jako sretan", rekao je Bjelica o novom ugovoru koji je Dinamo spremio za Španjolca koji je protiv Saburtala ušao s klupe i oživio igru Dinama koji se dotad mučio. 

Osim Olma, Dinamo nudi novi ugovor i Dominiku Livakoviću, potvrdio je to Nenad Bjelica nakon utakmice sa Saburtalom u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Nadaju se u Maksimiru raspletu u kojem će ovaj dvojac zadržati barem do sljedeće godine kako bi ga imali tu za kvalifikacija i vjerojatno grupnu fazu europskih natjecanja. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.