Đalović: Da mi je netko ponudio bod, uzeo bih

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEKA i Dinamo odigrali su 1:1 u derbiju 5. kola SuperSport HNL-a nakon kojeg je Dinamo ostao na dva boda prednosti ispred Rijeke. Dinamo je poveo u 22. minuti golom Brune Petkovića, a bod Rijeci donio je Veldin Hodža u 50. minuti susreta. Evo što je nakon utakmice rekao Rijekin trener Radomir Đalović.

"Dobra utakmica. Mi smo bili dosta oslabljeni, Pašalić nije trenirao nijedan dan, Fruk nije mogao, Radeljić nije mogao... Da mi je netko prije utakmice ponudio bod, prihvatio bi, ali mislim da smo danas možda i zaslužili pobjedu. Još jednom bih se ispričao navijačima za četvrtak, a ova utakmica je, nadam se, mala utjeha za to", rekao je u uvodu.

Je li vam onda još više žao zbog Olimpije?

Gledali smo cijelu utakmicu dvaput svi zajedno. Komentirali smo, tražili razlog. Najviše mi je žao igrača jer imaju kvalitetu. Danas smo igrali protiv momčadi pune reprezentativaca, koja igra Ligu prvaka. Zbog igrača mi je žao, jer mislim da pripadaju u Europi. Velika prilika, žao mi je.

Dinamo je imao samo jedan udarac...

Moji igrači su radili sve što nisu radili protiv Olimpije. Bili smo pravi, agresivni, opasni i falio nam je taj drugi gol za pobjedu.

Andrić?

Krenuli smo 'Igrat ćeš 45 minuta pa ćemo vidjeti'. Kako je utakmica odmicala, bio je sve bolji i takav Andrić nam treba.

Dolazi li još netko?

Sigurno dolaze dva, tri igrača. Napadač svakako.

Suđenje?

Za mene je Duje Strukan jedan od najboljih sudaca u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.