Pogledajte susret Jakirovića i Kompanyja na kraju Dinamovog poraza

Screenshot

DINAMO je na katastrofalan način ušao u novu sezonu Lige prvaka. Momčad trenera Sergeja Jakirovića izgubila je 9:2 na Allianz Areni u Münchenu od favoriziranog Bayerna. Četiri pogotka postigao je Harry Kane, dva Michael Olise, a po jedan Raphael Guerreiro, Leroy Sane i Leon Goretzka.

Kao i nakon svake utakmice, kamere su na kraju televizijskog prijenosa uhvatile trenutak dvojice trenera. Jakirović i Vincent Kompany susreli su se između dviju klupa, pružili si ruku, a zatim se nakratko zagrlili. Jakirović je podigao pogled i nešto govorio belgijskom stručnjaku. Snimku pogledajte OVDJE.

Kompany od svojih igrača tražio da budu nemilosrdni

Podsjetimo, na pitanje boji li se reakcije vodstva Dinama zbog teškog poraza, Jakirović je na konferenciji za medije rekao: "To nije pitanje za mene. Ja sam stvarno prošao sito i rešeto, svjestan sam nekih stvari, neka udare slobodno po meni, ali radim posao najbolje što mogu. Ako vidim da me momčad ne prati, sam ću to riješiti."

"Sretan sam zbog momaka. Oni su zabili golove, ja nisam zabio nijedan. Primili smo dva gola, ali smo ostali mirni. Nije idealno. Znam već što se dogodilo i znam da trebamo raditi da to popravimo. Moramo imati više kontrole, ali to će doći s vremenom", rekao je Kompany, dok je Kane otkrio da im je trener rekao da "budu nemilosrdni" te su htjeli 10. i 11 gol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.