Dječak je izveo Ronaldovu proslavu "Siu" ispred njega. Pogledajte kako je reagirao

Foto: Screenshot

CRISTIANO RONALDO i Al Nassr gostovat će danas u Teheranu, gdje će igrati utakmicu s domaćim Persepolisom u Azijskoj Ligi prvaka. Scene iz Irana po dolasku Ronalda u tu zemlju brzo su se proširile društvenim mrežama, na kojima se dijeli video u kojem navijači trče za autobusom koji ispraća igrače.

Nijedan navijač neće moći prisustvovati utakmici u utorak na stadionu Azadi, najvećem u zemlji s 90 tisuća mjesta, zbog sankcija Azijske konfederacije (AFC). Utakmica koja se igra iza zatvorenih vrata ipak će se prenositi na televiziji.

Ludnica u Iranu

Ronaldo je po dolasku u zemlju od predsjednika kluba Persepolisa na poklon dobio perzijski tepih. Veliki transparenti dobrodošlice s portretima nogometaša Al Nassra izvješeni su na mostovima glavnih cesta koje prelaze ogromnu iransku prijestolnicu, nenaviknutu na doček međunarodnih zvijezda zbog diplomatske izolacije zemlje.

Jednom dječaku ipak je ispunjen san.

Al Nassr je objavio video mladog navijača koji je imao priliku upoznati Ronalda, fotografirati se s njim i dobiti njegov potpis na dresu. Imao je i priliku ispred svog idola izvesti proslavu gola na način na koji to radi za mnoge najbolji nogometaš svih vremena. Ronaldo se pritom od srca nasmijao i zagrlio dječaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.