Perez u loži uoči Borussije komentirao Modrića. Španjolci objavili što je rekao

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ (39) odigrao je 71 minutu u pobjedi Reala nad Borussijom Dortmund u trećem kolu Lige prvaka. Dortmund je na poluvremenu imao prednost od 2:0, ali Madriđani su pred svojim navijačima kreirali veliki preokret u nastavku. Junak je s tri pogotka bio Vinicius Junior.

Španjolska Marca je Modrića za izvedbu u ovoj utakmici nagradila ocjenom 7, a više od njega dobili su samo Vinicius (10), Jude Bellingham (9) i Kylian Mbappe (8). Jednaku ocjenu kao Modrić dobili su Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Federico Valverde i Rodrygo.

Realov gazda oduševljen Modrićem

Modrić je s 39 godina i 43 dana postao najstariji igrač Reala u Ligi prvaka. Prilikom izlaska s terena više od 70 tisuća Realovih navijača pozdravilo je Modrića pljeskom i ovacijama, a sve je iz svečane lože pratio gazda kluba Florentino Perez.

"Modrić je nevjerojatan. Nikad se ne umori od pobjeda. Nastavlja igrati kao dečko od 20 godina", rekao je Perez kad je vidio Modrića u prvih 11 protiv Borussije, prenosi Defensa Central. Modrić je uoči sezone produljio ugovor do konca lipnja 2025. godine.

"Ne sviđa mi se kad me podsjećaju na dob"

Modrić ove sezone ima 660 odigranih minuta. Skupio je 14 nastupa i tri asistencije za Real Madrid. "Ne znam što bih vam rekao", započeo je uz osmijeh pa nastavio:

"Momčad je najvažnija, a ja sam tu da pomognem. Osjećam se dobro fizički i mentalno, a kad sam takav, znam što mogu pružiti momčadi. Dok sam tu, želim igrati, ali na kraju o tome koliko će me koristiti odlučuje trener. Ja uvijek želim igrati jer se osjećam dobro. Ne sviđa mi se kad me podsjećaju na dob, najvažnije je što daješ i kako se osjećaš na terenu. Zasad sam sretan."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.