Tihana Nemčić Bojić: Kad igra bilo koji naš klub u Europi, Hrvatska je na nogama

Screenshot: HRT

TIHANA NEMČIĆ BOJIĆ, hrvatska nogometna trenerica, bila je stručna sukomentatorica u studiju HRT-a u emisijama tijekom Europskog prvenstva, a sada se opet pojavila u studiju na utakmici Lige prvaka između Salzburga i Dinama. Odmah na početku, dala je izjavu koja je izazvala reakcije gledatelja HRT-a.

"Kad igra bilo koji naš klub u Europi, u ovom trenutku Zagreb je na nogama, Hrvatska je na nogama...", rekla je u uvodu stručna komentatorica HTV-a Tihana Nemčić Bojić ⚽👇 Utakmicu Salzburg - Dinamo možete pratiti na HTV-u 2 📺 Uživo ➡️ https://tinyurl.com/4x65ht5n

Objavljuje HRT Sport u Srijeda, 23. listopada 2024.

"Kad igra bilo koji naš klub u Europi, naravno da je u ovom trenutku Zagreb na nogama, Hrvatska je na nogama. Pogotovo zato što igramo protiv momčadi protiv koje moramo i možemo tražiti bodove, nadigravati se, ako želimo produžiti taj život u sljedeću fazu natjecanja. Tako da je osjećaj pred utakmicu sasvim dobar", rekla je Nemčić Bojić, a gledatelji su onda, na ne osobito pristojan način, izrazili neslaganje u komentarima koje nećemo prenositi, ali ih možete vidjet ispod objave HRT-a.

Tko je Tihana Nemčić Bojić

Podsjetimo, Nemčić Bojić je profesorica s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, koja je doktorirala nogomet. Igrala je nogomet do 2008. godine, kad je zbog teške ozljede s 20 godina morala prestati. Prebacila se na futsal te je paralelno počela i studirati. Igrala je nekoliko godina u Italiji, a u Cagliariju je završila karijeru nakon još jedne ozljede.

Igrala je svojevremeno i za hrvatsku žensku reprezentaciju. Uz Danijela Pranjića vodila je NK Trnje. Ima FIFA-inu Pro licencu, što znači da može trenirati bilo koji klub u bilo kojoj ligi. Trenutno je izbornica hrvatske ženske reprezentacije u futsalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.