SKIJANJE

Dva od četiri hrvatska skijaša izborila drugu vožnju slaloma u Garmischu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NAKON prve vožnje slaloma Svjetskog kupa u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu na vodećoj se poziciji iznenađujuće nalazi Švicarac Tanguy Nef, a od četvorice hrvatskih predstavnika u drugu su se vožnju plasirala dvojica - Istok Rodeš kao 22. i Filip Zubčić kao trideseti.

Sa startnim brojem 25 švicarski skijaš je odradio sjajnu vožnju te je s trona svrgnuo do tada vodećeg Norvežanina Henrika Kristoffersena, od kojeg je upisao sedam stotinki bolje vrijeme. Vrlo blizu vodećem dvojcu je Francuz Loic Meillard na trećem mjestu, za Nefom zaostaje osam stotinki.

Rodeš najbolji među Hrvatima, Zubčić ušao na mala vrata

Istok Rodeš je bio najbolji u kvartetu hrvatskih skijaša te mu je solidna vožnja na kraju donijela 22. mjesto. Za vodećim Nefom zaostaje sekundu i 62 stotinke. Na mala vrata u drugu vožnju se probio najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić koji opet nije bio dobar, ali će imati priliku popraviti plasman u nastavku natjecanja. 

Zubčić je ostvario identično vrijeme kao Britanac Ryding, a to je podjela posljednjeg 30. mjesta koje vodi u drugi 'lauf' (zaostatak 2.15 sekundi). Matej Vidović je završio na 39. mjestu sa skoro tri sekunde zaostatka, dok Samuel Kolega nije završio prvu vožnju. Druga vožnja na rasporedu je od 12:30.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.