Engleski mediji: Bellingham bi mogao biti suspendiran

Foto: EPA

JUDE BELLINGHAM mogao bi biti kažnjen suspenzijom u trajanju od jedne utakmice zbog prostačke geste iz utakmice protiv Slovačke na Europskom prvenstvu, javljaju engleski mediji. Engleska reprezentacija svoju sljedeću utakmicu igra u četvrtfinalu Eura protiv Švicarske u subotu.

Engleska je za prolazak osmine finala trebala preokret i produžetke, nakon što je Ivan Schranz u 25. minuti doveo Slovačku u vodstvo. Sekunde su dijelile Slovačku od najveće pobjede u povijesti i prolaska u četvrtfinale Eura, ali u petoj minuti nadoknade ukazao se Bellingham i škaricama poravnao na 1:1 te odveo dvoboj u dodatnih pola sata. U njemu je Harry Kane nakon samo 50 sekundi igre pogodio za konačnih 2:1.

Razlog zbog kojeg Bellinghamu prijeti suspenzija je gestikulacija rukom u razini međunožja upućena prema klupi suparničke momčadi. Iako je to sve kasnije opisao kao internu šalu s bliskim prijateljima koji su bili na utakmici i rekao da prema Slovačkoj ne osjeća ništa osim poštovanja, Bellingham bi, tvrdi se, mogao biti kažnjen jednom utakmicom neigranja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.