Dinamo objavio cijene godišnjih ulaznica. S njima će se moći i na Europu

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

DINAMO je na današnjoj press konferenciji objavio sve detalje vezane za godišnje ulaznice. Glavna vijest je da će se s godišnjim ulaznicama moći na utakmice europskih natjecanja, ali samo do nokaut faze natjecanja. Godišnje ulaznice mogu kupiti samo članovi kluba.

Prodaja godišnjih ulaznica za vlasnike godišnjih karata počinje sljedećeg utorka od 11 do 19 sati i traje do subote 13. srpnja. Nakon toga prodavat će se onim članovima, koji još godišnje nemaju, ako ih ostane budući da je u prodaji 2184 godišnjih za zapad i 2200 za sjever. Vlasnici godišnjih ulaznica moći će preko svojeg korisničkog sučelja moći dojaviti da ne dolazi na utakmicu i tako će nekome drugome moći omogućiti da kupi njegovu ulaznicu. 

Za uzvrat će vlasnik godišnje ulaznice dobiti bodove na svojoj loyalty kartici i njih će moći iskoristiti u fan shopu, na konzumaciju jela i pića i ostale sadržaje. Ti bodovi neće biti veliki kao loyalty bodovi za dolaske na utakmice, a najviše bodova dobivat će se za dolazak na domaće utakmice.

Cijene ulaznica 

Zapad dolje

HNL utakmice - 15 eura za članove, 20 eura za nečlanove
HNL derbi utakmice - 25 / 30 eura
Play-off Lige prvaka / Europa liga - 40 / 50 eura
Liga prvaka - 60 / 70 eura
Godišnja ulaznica - 360 eura, za navijače ispod 18 i iznad 65 godina 300 eura

Sjever dolje

HNL utakmice - 7 eura za članove, 12 eura za nečlanove
HNL derbi utakmice - 10 / 15 eura
Play-off Lige prvaka / Europa liga - 20 / 30 eura
Liga prvaka - 30 / 40 eura
Godišnja ulaznica - 170 eura, za navijače ispod 18 i iznad 65 godina 120 eura

Cijene obiteljskih ulaznica (tri ili više člana jedne obitelji) za roditelje i djecu mlađe od 18 godina:

Zapad dolje: 300 € po osobi
Sjever dolje: 120 € po osobi

"Kako bi cijeli loyalty program uspio, napravili smo neka ulaganja u infrastrukturu, koja je takva kakva je. Postavit će se novi skeneri na ulaze kako bi se bolje bilježio dolazak navijača", rekao je predstojnik ureda predsjednika Sanjin Španović i dodao kako će detalji loyalty programa biti objavljeni uskoro.

Svaka godišnja ulaznica u sebi će imati tzv. "cashless" čip, koji će vlasnici moći "napuniti" s koliko novca žele (online ili na stadionu) i tako će lakše moći kupovati jelo i piće na stadionu, ali i dobiti deset posto popusta na svu konzumaciju.

Godišnje se mogu kupiti i na rate

"GNK Dinamo napominje svim navijačima koji su ujedno korisnici Privredne banke Zagreb i Erste banke kako će prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2023/24. svoju ulaznicu moći kupiti u obročnim ratama ukoliko u svojoj banci imaju aktiviranu tu opciju.

GNK Dinamo naime, ima potpisan ugovor s bankama Privredna banka Zagreb i Erste banka, a prema odrednicama spomenutih ugovora korisnici spomenutih banaka svoje će godišnje ulaznice moći otplatiti obročno i trošak podijeliti na rate. Kupovina na rate moguća je samo na Ticket pointu, dok se prilikom online kupovine kompletna cijena karte mora platiti u jednom obroku", priopćili su iz kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.