ATP

Evo što je Zverev rekao sucu, a onda i o svom divljačkom ispadu u Acapulcu

Foto: Profimedia

ALEXANDER ZVEREV povučen je s ATP turnira u Acapulcu zbog "nesportskog ponašanja", objavio je Tour u srijedu. Iza navedene fraze nalazi se divljački ispad u kojem je psovao suca i više puta snažno svojim reketom udario po njegovom stolcu.  

Dogodilo se to nakon njegova meča u paru s Brazilcem Marcelom Melom, odnosno poslije poraza 2:6, 6:4 (6:10) od Lloyda Glasspoola i Harrija Heliövaara. Treći tenisač svijeta u potpunosti je izgubio živce pa krenuo u verbalni napad i udaranje sučeva stolca.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

"Uništio si cijeli jebeni meč, cijeli jebeni meč", govorio je Zverev i krenuo udarati po stolcu. Malo je nedostajalo da pod njegovim udarcima stradaju i noge suca. Nakon svega uputio je ispriku na Instagramu.

Isprika na Instagramu

"Teško je pretočiti u riječi koliko žalim zbog svog ponašanja tijekom i nakon meča parova. Osobno sam se i ispričao sucu jer je moj ispad bio pogrešan i neprihvatljiv. Razočaran sam zbog onog što sam napravio. To se nije trebalo dogoditi i za to nema isprike. Ispričavam se i navijačima, turniru i sportu koji volim", napisao je i zaključio:

"Znate da dajem sve od sebe na terenu. Jučer sam dao previše. Nadolazeće dane ću iskoristiti za promišljanje o onome što sam napravio i kako osigurati da se to više nikad ne ponovi. Ispričavam se što sam vas razočarao."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.