FOTO Odbio 10 klubova da bi došao u Romu. Sad nervozan objavio što radi dok čeka debi

Foto: Instagram Mats Hummels

MATS HUMMELS (35) ljetos je došao u Romu nakon što mu je istekao ugovor s Borussijom Dortmund. Legendarni stoper njemačkog nogometa i dortmundskog kluba, pa i bivši igrač Bayerna, odbio je desetak ponuda i na kraju prihvatio onu iz Rima. Prošlo je mjesec dana otkako je potpisao jednogodišnji ugovor, ali još nije debitirao za momčad koju je vodio trener Daniele de Rossi, kojeg je 18. rujna naslijedio hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

Hummels nije zadovoljan time što još nije zaigrao, što je pokazao objavom na Instagramu. "Rim do sada. Mislim da će i fotografije s utakmica uskoro doći", napisao je Hummels. Potišten je na prvoj objavljenoj fotografiji, na drugoj je trenutak s treninga, dok su ostale iz obilaska Rima.

"Roma je u kaosu na svim razinama"

Roma se nalazi na devetome mjestu Serie A s deset bodova, dok je u Europa ligi remizirala s Athletic Bilbaom (1:1) i izgubila od švedskog Elfsborga (1:0). Otkako je Jurić preuzeo momčad, ostvario je dvije pobjede, dva neriješena rezultata i jedan poraz.

O tome da je u klubu kaotična situacija pisao je Corriere dello Sport, koji je tvrdio da bi Jurić već mogao dobiti otkaz. "Razlog zbog kojeg su klub i Jurić u ovakvoj situaciji je banalan i zabrinjavajući: Roma je u kaosu na svim razinama. I još nije našla izlaz iz njega", objavio je Corriere dello Sport.

Cijelu karijeru putovao između Bayerna i Borussije

Hummelsova cijela karijera vezana je uz dva najveća njemačka kluba, ali tako što je više puta prelazio iz jednog u drugi. Počeo je u Bayernu pa onda otišao u Borussiju prvo na posudbu, a zatim i u transferu 2009. uz odštetu od 4.2 milijuna eura.

U Dortmundu je bio sedam godina, da bi se onda vratio u München uz odštetu od 35 milijuna eura. 2019. opet je otišao u Borussiju, tada za 30 milijuna eura, te tamo proveo zadnjih pet godina. S Bayernom je osvojio četiri njemačka naslova i jedan kup, a s Borussijom po dva naslova i kupa. S Njemačkom je 2014. bio svjetski prvak.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.