Fury: Joshua može čistiti dvorane. Ako želite nekoga pretući, zovite njega

Foto: EPA

TYSON FURY (35), WBC-ov teškaški prvak, krajem listopada borit će se s bivšim UFC-ovim prvakom teške kategorije Francisom Ngannouom (37) u crossover boksačkom okršaju koji bi se mogao pokazati najunosnijom borilačkom priredbom u povijesti. Fury je u razgovoru za IFL TV izjavio kako se ne želi boriti s Anthonyjem Joshuom (33), iako bi to ponajprije britanski fanovi željeli vidjeti jer su obojica iz te zemlje.

Podsjetimo, vlasnik WBA, WBO i IBF pojaseva je Ukrajinac Oleksandr Usik, koji je prije dvije godine pobijedio Joshuu i tako mu oduzeo titule. U međuvremenu su promotori pokušali dogovoriti meč Furyja i Joshue, ali Fury ni ne pomišlja na to. Osim toga, izvrijeđao je sunarodnjaka.

"Joshua za mene ne postoji. On može čistiti dvorane, pomesti podove i slično. Ljudi ga tuku. Ako ste pristojan borac i želite nekoga pretući, pozovite njega, lako ćete ga pobijediti", rekao je Fury za IFL TV pa odgovorio na pitanje hoće li se ikada boriti s Joshuom: "Ne, nikada."

"Boksači su propalice, već sam se dokazao kao najbolji boksač na svijetu"

Fury je više puta poručio i svojim pregovorima pokazao kako mu je bitan isključivo novac. S obzirom na borbu s Ngannouom, nije mu želja boriti se samo s boksačima, već i borcima iz srodnih borilačkih sportova.

"Želim velike borbe, mislim na velike dečke, Ngannoua i Jona Jonesa u kavezu. Želim izazove. Boksači su propalice, već sam se dokazao kao najbolji boksač na svijetu. Sada se želim dokazati kao najbolji borac", zaključio je Fury.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.