Galatasaray pobijedio Mourinha i onda ga preimenovao. Reakcija Posebnog je hit

Screenshot: Twitter

GALATASARAY je pobijedio Fenerbahče 1:3 u velikom turskom derbiju u Istanbulu. Golmanu hrvatske reprezentacije Dominiku Livakoviću pripisan je prvi pogodak Galatasaraya kao autogol. Livakovića je od stative pogodila lopta te se odbila u mrežu. Sjajan je bio udarac Lucasa Torreire, a hrvatski golman jednostavno nije imao sreće. Autogol Livakovića pogledajte OVDJE.

Galatasaray je već pobjegao Livakoviću, Džeki i Mourinhu

Golovima Driesa Mertensa i Gabriela Sare Galatasaray je poveo 0:3, a poraz od žestokog rivala ublažio je za Fenerbahče Edin Džeko, koji je pogodio iz jedanaesterca za 1:3. Galatasaray je time pobjegao na pet bodova prednosti ispred Fenerbahčea nakon šest odigranih kola.

Fenerbahče je prošlu sezonu započeo savršeno, sa svim pobjedama. No u ovoj već u prvenstvu ima jedan remi, a sad i jedan poraz. Galatasaray je u prvih šest kola na sjajnom omjeru od šest pobjeda, bez remija i poraza.

Galata je pobjedu nad najvećim rivalom i bijeg njemu na vrhu proslavio i tako što je sprdao njegovog slavnog trenera. Na službenom profilu na X-u objavio je ilustraciju knjige s Joseom Mourinhom koji plače na naslovnici. Tamo piše naslov "Crying One" ili Uplakani.

Uplakani. Knjiga koja nije izdana, a postala je hit

Dakako, jasna je referenca i sprdanje na "Special One" ili Posebni, kako se prozvao Mourinho. Uz sliku knjige je status "U prodaji u Kadikoyu", što je istanbulski kvart u kojem je Fenerov stadion:

Odmah po objavi taj post je postao viralan. Do sada ima preko 5 milijuna pregleda i reakcija. Nakon derbija je jedan turski novinar sačekao Mourinha te mu rekao za status Galatasaraya i pitao ga za komentar. Mourinho je začuđeno odgovorio "Šalite li se ili ste ozbiljni?" Kada mu je novinar odgovorio da je ozbiljan, Portugalac je zastao i dalje začuđenog izraza lica te dodao: "Žao mi je, ne mogu o tome" te otišao.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.