Ovako je Slaven povijesno natrpao Dinamo. Pogledajte sve golove

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

SLAVEN BELUPO je u sedmom kolu SHNL-a na svom terenu senzacionalno pobijedio Dinamo 4:1. Gosti su poveli golom Bruna Petkovića u 32. Slaven je izjednačio u 45. preko Ljubana Crepulje i onda golovima Adriana Libera, Ivana Dolčeka i Ilije Nestorovskog u 68., 74. i 77. minuti došao do prve pobjede u ovoj sezoni.

Dinamo je tako doživio ono što mu se nije dogodilo dvije godine, treći uzastopni poraz u raznim natjecanjima. Nakon neuspjeha protiv Hajduka i Bayerna, izgubio je i od Slavena a u te tri utakmice primio je čak 14 golova. Ovo je još po nečemu rezultat za povijest.

Slaven je naime nakon više od tri godine pobijedio Dinamo. Koprivničani su na startu ove sezone izgledali kao najveći kandidati za ispadanje iz lige, ali danas su se poigravali s dinamovcima i pobijedili ih prvi put nakon 16. srpnja 2021. godine.

Tada je Slaven slavio na Maksimiru u prvom kolu rezultatom 2:0. Golove su zabili sadašnji igrač Rijeke Bruno Bogojević i sada umirovljeni Ivan Krstanović. Sada je Slaven ponovio pothvat, koji je zadnji put ostvario prije 1163 dana. 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svaki ponedjeljak u 18 sati.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.