Galaxy poražen, Beckham se zamalo potukao

NAKON poraza Engleske od Njemačke, David Beckham je sinoć još jednom izgubio nastupivši za svoj LA Galaxy u gradskom derbiju protiv Chivasa.

Chivas je slavio u Super Clasicu s glatkih 3-0, a David Beckham je pred 27.000 gledatelja odigrao svih devedeset minuta treći put u šest dana.

Beckham je inzistirao da starta od prve minute premda je samo šest sati prije stigao iz Londona, gdje je za englesku reprezentaciju nastupio u prijateljskom ogledu s Njemačkom.

Pred kraj utakmice kretao se poprilično hromo, a da za Beckhama neće biti popusta u MLS-u, oštrim startom s leđa pokazao mu je Chivasov „bullterijer“ Jesse Marsch.

Englez je po prvi put Amerikancima pokazao svoj temperament. Nakon starta skočio je sa zemlje i s psovkama na usnama krenuo prema Marschu, unio mu se u lice i malo je nedostajalo da ne dođe fizičkog okršaja.

U posljednji trenutak Beckhama je odvukao momčadski kolega Edson Budlle uz pomoć glavnog suca utakmice.

Dvoboj dvaju konkurentskih klubova, koji dijele stadion u Carsonu, obilovao je oštrim startovima i nesportskim potezima. Dodijeljena su i dva crvena kartona.

Sva tri pogotka pala su u drugom poluvremenu. Maykel Galindo je bio dvostruki strijelac za Chivas (58 i 69), što mu je deseti pogodak u sezoni. Treći gol za američku podružnicu slavnog meksičkog kluba postigao je Francisco Mendoza (88).

Inače, utakmicu je uživo prenosio ESPN2, ali je 12 minuta kasnio s uključenjem zbog prijenosa „playoffa“ ženske košarkaške lige (WNBA).

Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.